VP GUARDIAN 2017-11-15T20:51:21+00:00

VP GUARDIAN

Culori pline de viață, trei dimensiuni diferite și un design deosebit, cu o grafică de înaltă calitate, fac ca acest ambalaj de succes să nu rămână neobservat pe rafturile magazinelor.

Descrierea produsului

Proiectat pentru a oferi o bună stabilitate și protecție ouălor, cu un buton special pentru deschiderea și închiderea sigură a caserolei, VP GUARDIAN este disponibil în multe forme și dimensiuni – pentru 2 x 6, 10 și 12 ouă.

Impactul înalt al comunicării și apelul direct la consumator

Oferă un spațiu publicitar mare pentru etichetare și tipărire directă. Se poate imprima o grafică de înaltă calitate în multe culori pline de viață pe un material cu o suprafață de o calitate excepțională.

Punct de vânzare

VP GUARDIAN  este o caserolă  de ouă de înaltă calitate, potrivită pentru ouăle din segmentul de prețuri premium, precum și pentru produsele din categoria de mijloc. Dispune de etichete cu spațiu mare de publicitate pentru o grafică de înaltă calitate, culori plăcute la privire și imprimare directă. Este disponibilă o gamă largă de culori care poate fi combinată cu un design emoțional pentru a oferi o vizibilitate ridicată la raft.

Stație de ambalare

Tehnologia remarcabilă de ambalare asigură o bună funcționare și compatibilitate cu standardele echipamentelor de ambalare. Acest lucru asigură o mare capacitate de producție, precum și o ambalare mai eficientă.

Fiabil și puternic, cu deschidere și închidere ușoară

Excelentă protecție a produsului cu o închidere prin clicuri folosind un buton special.

2×6 VP GUARDIAN

Lățime Înălțime Lungime Mărime ouă
105 mm 69 mm 300 mm S, M, L

Culori standard

1×10 VP GUARDIAN

Lățime Înălțime Lungime Mărime ouă
105 mm 69 mm 246 mm S, M, L

Culori standard

1×12 VP GUARDIAN

Lățime Înălțime Lungime Mărime ouă
105 mm 69 mm 294 mm S, M, L

Culori standard

Din ce în ce mai mulți clienți devin conștienți de gestionarea pădurilor și emisiile de carbon. ViperPack se angajează să obțină certificări de produse care să garanteze responsabilitatea și angajamentul nostru de a produce și livra produse și servicii durabile care să respecte standardele internaționale.

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați!